0747 094 701

Despre mine

Cine sunt?

 

       Salutare tuturor,

 

       Mă numesc Vlad Băban și sunt un tanar fotograf din Baia Mare, însă munca mea mă duce, de cele mai multe ori, în alte orașe din România și din afara țării.

       Totul a inceput la vârsta de 14 ani, iar ceea ce pot să vă spun cu certitudine este că fotografia m-a ales pe mine și nu invers. Copil fiind, am experimentat diferite tipuri de fotografie, urmand ca la varsta de 19 ani sa ma axez pe fotografia de eveniment. 

       Pentru mine, fiecare zi este o noua oportunitate de a descoperi și de a încerca lucruri noi, stiluri noi și tehnici noi în ceea ce privește fotografia de eveniment. Sunt deschis la orice și primesc orice sfat și, cu atat mai mult, orice critici aduse, deoarece îmi doresc un eveniment unic și spectaculos pentru voi, pentru fiecare în parte. Îmi place să lucrez cu lumina naturală și mă adaptez foarte ușor la orice locație. De altfel, îmi place să scot subiecții în evidență, folosindu-mă de tot ce am în jurul meu și consider că și un loc banal poate deveni cadrul perfect. Cel mai important element al unei fotografii reușite este ceea ce se transmite prin intermediul ei: trăirile, sentimentele și emoțile pe care voi le aveți în cea mai importanta zi din viața voastră. 

       Ce pot sa va spun mai mult? Dupa cum ați văzut, sunt un om simplu, un fotograf foarte pasionat, care încearcă din spatele aparatului să surprindă fiecare moment și scoată ce e mai bun din evenimentul vostru. Așa că vă invit să aruncați o privire peste munca mea, iar pentru orice întrebare sau nelămurire aștept cu drag să mă contactați.

Cu prietenie, Vlad Băban


Powered by TerraHost.eu